Valikko Sulje

Martat on kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia sekä kotitalouksien arvostusta. Sen perustana ovat jäsenet. Kaikki jäsenet ovat paikallisten marttayhdistysten jäseniä. Yhdistyksiä on pitkälti toista tuhatta. Marttayhdistykset kuuluvat piireihin, jotka vastaavat alueellisesta toiminnasta. Piirejä on 16. Keskusjärjestö on
Marttaliitto ry.

Klaukkalan Martat on perustettu 1947. Piirijärjestömme on Uudenmaan Martat. Yhdistyksen jäsenmäärä on tällä hetkellä 60. Jäsenmaksun suuruus on 40 euroa vuodessa ja se oikeuttaa mm. kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvään Martat-lehteen. 

Marttaillat

Yhdistyksen sydän on joka kuukauden ensimmisenä tiistaina vietettävä marttailta. Se järjestetään yleensä Klaukkalan kirkon srk-sali 2:ssa ja alkaa klo 18.00. Marttailtaan ”meitä marttoja” kokoontuu yleensä noin 25-30 kerrallaan. Usein kutsumme mukaan vierailijan tai esitelmöitsijän, joka kertoo illan aiheeksi valitusta teemasta. Marttailloissa informoimme marttoja ajankohtaisista asioista, tulevista tapahtumista ja retkistä, joiden ilmoittautumislistat kiertävät samalla. Illan aikana nautimme emäntien tarjoamat makoisat kahvit. Marttailloista, samoin kuin muistakin ajankohtaisista tapahtumista, kerromme tämän sivuston Ajankohtaista-osiossa, Facebook-sivullamme sekä ilmoitamme Nurmijärven Uutisten yhdistyspalstalla.